Smartvest

Smartvest IP-baseret alamanlæg

ABUS introducerer et nyt IP-baseret alarmsystem − Smartvest. Det er smart, fordi det er nemt at installere takket være en Plug & Play-funktion, og fordi alarmsystemet let kan betjenes via en tablet eller smartphone. Smartvest kan styre mange af husets elektroniske apparater fra alarmer over videoovervågning til kaffemaskine og dermed gøre dagligdagen endnu mere sikker og smart.

Et overblik over Smartvest alarmcentralen


- Hjertet i dit smarte hjem – hurtigt installeret takket være Plug and Play

- Mobil adgang overalt via den gratis app Smartvest (iOS, Android)

- Det rigtige indeklima – let at se på det integrerede hygrometer, der viser rumtemperatur og luftfugtighed

- Øjeblikkelig alarm via integreret, kraftig sirene på 90 dB og push-meddelelse via app og e-mail

- Selv i tilfælde af strømsvigt starter alarmen, takket være batteri-backup


Hjertet i dit smarte hjem


Smartvest alarmcentralen forbinder op til 32 trådløse enheder og op til fire IP-kameraer med den gratis app. Alarmcentralen bliver derfor omdrejningspunktet i det moderne hjem med pålidelig allround-sikkerhed og attraktive, automatiske funktioner.


Takket være Plug & Play er installationen helt enkel, og det gælder også alle yderligere komponenter. De medfølgende komponenter er nemlig allerede konfigureret på forhånd, mens yderligere komponenter er nemme at integrere via den gratis app. Alle andre indstillinger, for eksempel tilstedeværelsessimuleringer, foretages nemt og intuitivt via tablet eller smartphone. Samtidig giver det integrerede hygrometer altid mulighed for at reagere på ændringer af rumtemperaturen og luftfugtigheden.


Hvis der skulle opstå en alvorlig situation, har alarmcentralen en integreret, kraftig sirene på 90 dB. Den kan alarmere parallelt med push-meddelelser via app og e-mail.

Bestil en installatør

Har du en opgave til os, eller vil du vide mere omkring vores alarmsystemer.

Vi kan kontaktes på 53541225 døgnet rundt. Du kan os udfylde vores kontaktformular.

Så kontakter vi dig hurtigst muligt.